tag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post904492153735473209..comments2024-03-18T00:00:10.074+01:00Comments on Champagnebloggen: 2009 Cédric Bouchard Roses de Jeanne La BoloréeMartinhttp://www.blogger.com/profile/00003868802888904130noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post-25762333364730097682017-06-19T23:39:49.466+02:002017-06-19T23:39:49.466+02:00Hej!
Tack för detektivarbetet - ungefär så långt ...Hej!<br /><br />Tack för detektivarbetet - ungefär så långt kom jag också! :)<br /><br />Man kan kanske konstatera att svampen ifråga ännu inte blivit lika vanlig i det svenska köket som i det danska!Martinhttps://www.blogger.com/profile/00003868802888904130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post-12272701041257669252017-06-19T22:45:29.399+02:002017-06-19T22:45:29.399+02:00Härligt! Ja, vad svampen heter är ju inte helt lät...Härligt! Ja, vad svampen heter är ju inte helt lättgooglat, men på danska heter den visst Bøgehat. Så först letade jag efter svampar som heter nåt med mosse men utan framgång. Enligt mina begränsade svamp- och Googlekunskaper borde Hypsizygus tessellatus vara det "svenska" namnet.Skaggsnoreply@blogger.com