tag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post3782395841899592234..comments2024-03-18T00:00:10.074+01:00Comments on Champagnebloggen: 2008 R.H. Coutier MillésimeMartinhttp://www.blogger.com/profile/00003868802888904130noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post-69408220011289920732017-02-17T00:27:53.936+01:002017-02-17T00:27:53.936+01:00Hej igen!
Det är väldigt vanligt att unga champag...Hej igen!<br /><br />Det är väldigt vanligt att unga champagner har en bitter ton av exempelvis grapefrukt eller citrusskal, men den brukar klinga av med luftning eller ålder. Personligen har jag inget emot den så länge den inte är för framträdande. Eldigheten/alkoholhettan kan man stöta på emellanåt, även i äldre champagner, och min erfarenhet är även att den kan variera med temperatur och grad av luftning. Det är svårt att säga om den försvinner med tiden. Jag är dock ganska känslig för de här egenskaperna och jag tycker inte du ska hänga upp dig för mycket på dem - det är inte alls säkert att du hade reagerat på samma sätt!<br /><br />/MartinMartinhttps://www.blogger.com/profile/00003868802888904130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post-49886594127569865532017-02-16T08:32:08.358+01:002017-02-16T08:32:08.358+01:00Hej!
Kul med en till 08:a
En fråga bara, du besk...Hej!<br /><br />Kul med en till 08:a<br /><br />En fråga bara, du beskriver att den är något eldig och aningen bitter i smaken. Är det något du tror försvinner med tiden? Personligen har jag lite svårt med de tonerna och känner att det är något av en chansning att lagra viner med de dragen.<br /><br />Mvh Per2008champagnehttps://www.blogger.com/profile/00090986619978431054noreply@blogger.com