tag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post1135847275325348932..comments2024-03-18T00:00:10.074+01:00Comments on Champagnebloggen: 2004 Gosset Grand MillésimeMartinhttp://www.blogger.com/profile/00003868802888904130noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post-67374337119263328422013-11-25T20:17:47.006+01:002013-11-25T20:17:47.006+01:00Hej! Tack för vänligheten! Jag ska försöka bli bät...Hej! Tack för vänligheten! Jag ska försöka bli bättre på att skriva när flaskorna inhandlades. Men i många fall, som med Gosset 04 exempelvis, är vinet helt nysläppt och då antar jag att det inte är lika intressant!? Ovanstående flaska inhandlades för övrigt i september hos Salvatori i Épernay, för det mycket facila priset 34 euro!<br /><br />Du är inte den enda som tycker illa om sötma i champagne! Och lyckligtvis har marknaden under lång tid rört sig mot allt mindre tillsatt socker.Martinhttps://www.blogger.com/profile/00003868802888904130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post-65650802126783999212013-11-25T19:42:07.381+01:002013-11-25T19:42:07.381+01:00Hej ! Tack för ditt fina jobb här i bloggvärlden!...Hej ! Tack för ditt fina jobb här i bloggvärlden! Tyvärr har jag upptäckt dina sidor lite sent. Jag är rätt gammal och har därför en smak åt det utveckalde (ofta äldre viner) hållet. En sak som jag tycker är väldigt intressant, ja, skulle vara intressant i dina kommentarer, är hur länge du haft vinet, när/var det köptes!?? Jo, ibland skriver du det. För övrigt märker jag att min smak har förändrats lite; jag har blivit mer känslig (=tycker ej om sötma i champagnen).<br />Tack igen!Anonymousnoreply@blogger.com