tag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post2448934496895769626..comments2024-03-18T00:00:10.074+01:00Comments on Champagnebloggen: 1996 Cuvée St-VincentMartinhttp://www.blogger.com/profile/00003868802888904130noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post-44064054112137685492013-12-26T01:19:00.726+01:002013-12-26T01:19:00.726+01:00Hej! Tack för din kommentar! Jag misstänker att ni...Hej! Tack för din kommentar! Jag misstänker att ni druckit det för tidigt. Och kanske utan att lufta det först? Min erfarenhet är att man ska spara nydegorgerade viner. Hur länge beror naturligtvis på tycke och smak och på hur gammalt vinet är. Personligen skulle jag vänta med att dricka den nysläppta Cuvée St-Vincent 96 åtminstone ett halvår till!Martinhttps://www.blogger.com/profile/00003868802888904130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3922759584793891537.post-50492426978352081062013-12-26T00:05:09.421+01:002013-12-26T00:05:09.421+01:00Hej !
Tack för din blogg! Ibland ser jag ngt som ...Hej !<br />Tack för din blogg! Ibland ser jag ngt som även jag provat, och så denna vincent. Jag provade även den "nya" nyligen med några andra, och vi var inte nöjda. Vi provar blint och de gånger vi haft nydegorgerade så upplever många att det känns "ostrukturerat", på samma gång utvecklat o för ungt och det är svårt att känna om det "kommer att bli ngt". Kanske skall det sparas länge till. Det gör man ju med det vin som degorgerades "första gången", det ligger man ju på flera år! Vad säger du om du förstår vad jag menar?Anonymousnoreply@blogger.com